Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

SoftOnline

Sâmbătă, 2024-04-20
Principală » 2009 » Noiembrie » 4 » Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition
3:50 PM
Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition

Battlefield: Bad Company 2, shooter-ul care va fi lansat in martie 2010 de DICE si Electronic Arts, va avea o editie limitata retail, dupa cum informeaza dezvoltatorul suedez. Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360, urmand sa fie lansat la aceeasi data cu varianta normala a jocului.

Pana la aceasta data, se cunoaste faptul ca editia limitata va oferi jucatorilor mai multe arme si gadget-uri. Doua arme clasice, prezente si in Battlefield 1943, au fost anuntate, acestea fiind M1A1 Submachine Gun si pistolul M1911. Deasemenea, vehiculele vor avea armuri imbunatatite, diferite tipuri de armament suplimentar, pentru conducatorii acestora, precum si senzori de miscare pentru detectarea inamicilor.

Tracer Dart Pistol este un alt tip de arma care va fi disponibila in editia limitata, cu ajutorul sau putand fi marcate tintele inamice. Lansatoarele de rachete vor localiza tinta cu ajutorul pistolului, jucatorii putand sa distruga astfel elicoptere sau tancuri.

Vizualizări: 1064 | Adăugat de: Administrator | Rating: 0.0/0