Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

SoftOnline

Vineri, 2024-04-26
Principală » 2009 » Octombrie » 30 » Metro 2033
10:49 PM
Metro 2033

Metro 2033
este un first-person shooter dezvoltat de 4A Games, care va fi lansat pentru PC si Xbox 360. Jocul va fi distribuit de THQ si va fi disponibil incepand cu anul 2010. Realizat dupa romanul cu acelasi nume, scris de Dmitry Glukhovsky, Metro 2033 ne va introduce intr-o lume sumbra, la 20 de ani dupa ce lumea a fost distrusa de un accident atomic. Majoritatea supravietuitorilor se aflau in metrou, acesta fiind si refugiul pe care l-au ales pentru a-si continua viata.

Jocul are loc in subteranul orasului Moscova, fiecare statie de metrou fiind transformata intr-un mic orasel, oamenii incercand sa supravietuiasca prin cresterea porcilor si cultivarea ciupercilor.

Metro 2033

Fauna de la suprafata a fost schimbata radical, animalele care au supravietuit apocalipsei reusind sa se transforme si sa se adapteze noului mediu radioactiv. Oamenii au pierdut suprematia speciei, acestia fiind condamnati la o viata subterana, fiind nevoiti sa duca o lupta oarba pentru supravietuire. Metro 2033 ne prezinta o omenire divizata, fiecare statie de metrou grupand oameni cu idei comune, cu aceeasi religie sau cu aceleasi pareri despre modul in care pot supravietui.

Actiunea jocului incepe in VDNH, una dintre cele mai nordice statii ale metroului moscovit. Aici locuiesc cateva sute de persoane care-si trateaza statia ca pe propria casa. Odata unul dintre cele mai bune locuri din subteran, VDNH este amenintat cu distrugerea din cauza atacurilor sangeroase ale animalelor de la suprafata.

Metro Gameplay

Personajul principal al jocului se cheama Artem, un baiat care a crescut de mic in VDNH, acesta primind sarcina sa ajunga in zona centrala a metroului pentru a avertiza oamenii si pentru a incerca sa-i regrupeze pentru a supravietui noii amenintari. Metro 2033 va folosi motorul grafic 4A-Engine, proprietate a 4A Games.
Vizualizări: 836 | Adăugat de: Administrator | Rating: 3.0/1