Bine aţi venit, Vizitator! Înregistrare RSS

SoftOnline

Vineri, 2024-04-26
Principală » Arhiva intrărilor
http://www.vgboxart.com/boxes/PS3/26435_call_of_duty_modern_warfare_2.png
Call of Duty: Modern Warfare 2 (Call of Duty 6: Modern Warfare 2) este urmatorul joc din seria Call of Duty, fiind un sequel al jocului din 2007, Call Of Duty 4: Modern Warfare. Jocul s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare, asa ca Activision isi doreste sa creeze o noua franciza, de sine statatoare, numita Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost anuntat in decembrie 2008, urmand sa fie lansat pentru PC, Playstation 3 si Xbox 360. In cadrul GDC 09 a fost lansat si primul teaser trailer al jocului, fiind anuntata cu aceasta ocazie si data de lansare: 10 noiembrie 2009.

Actiunea jocului va avea loc la cativa ani dupa Call of Duty 4, avand in rolul principal un nou erou, numit ... Detalii... »
Vizualizari: 993 | Data: 2009-11-01 | Rating: 0.0/0


Supreme Commander 2
reprezinta al treilea titlu al seriei, dupa Supreme Commander si add-on-ul Forged Alliance, fiind anuntat de Square Enix pentru 2010.
Jocul va fi dezvoltat de acelasi studio care a dezvoltat si primul joc, Gas Powered Games, titlul urmand sa fie disponibil pentru PC si Xbox 360.

Actiunea va avea loc la 25 de ani dupa evenimentele din Supreme Commander, intriga fiind data de asasinarea noului presedinte ales a Colonial Defense Coalition (CDC). Cele trei forte ale coalitiei, United Earth Federation, Illuminate si Cybran Nation neaga implicarea in incident aruncand vina una pe alta, un nou razboi galactic parand iminent.

Jucatorii vor trebui sa creeze armate vaste de lupta si sa experimenteze masinarii de razboi care pot inclina balanta razboiulu ... Detalii... »
Vizualizari: 926 | Data: 2009-10-30 | Rating: 0.0/0


Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
marcheaza debutul popularului Star Wars: The Force Unleashed pe PC si MAC. Varianta Ultimate Sith Edition va fi lansata si pentru PlayStation 3 si Xbox 360, avand incluse si DLC-urile lansate anterior. Jocul va avea in plus, fata de editia initiala, trei noi nivele pentru modul single-player, precum si noi modele pentru personaje si costume.

Cele trei noi nivele ii va trimite pe jucatori in zone populare din seria de filme, precum Templul Jedi (de pe planeta Coruscant), palatul lui Jabba the Hutt si in razboiul de pe planeta inghetata Hoth. Cu ajutorul noului editor de personaje, jucatorii vor avea ocazia sa intre in rolul unor personaje populare din seria Star Wars, precum Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Cou ... Detalii... »
Vizualizari: 990 | Data: 2009-10-30 | Rating: 0.0/0


WRC 2010
este un nou joc licentiat de FIA World Rally Championship, acesta urmand sa fie lansat in 2010 pentru PC, Xbox 360 so PlayStation 3. WRC 2010 este dezvoltat de studioul Milestone, parte a Black Bean Games.

Titlul reprezinta intoarcerea francizei WRC in lumea jocurilor, dupa o absenta de aproape 5 ani. Ultimul joc, WRC: Rally Evolved (WR5), a fost lansat in 2005 in exclusivitate pentru PlayStation 2.

Prea multe detalii despre joc nu au fost date, presedintele Milestone,Virgilio Bixio, afirmand: "Suntem foarte mandri sa aducem franciza WRC inapoi in arena jocurilor dupa o abesnta de atatia ani.
Milestone a lucrat din greu la acest titlu si asteptarile sunt foarte mari."


Vizualizari: 886 | Data: 2009-10-30 | Rating: 3.0/2


Metro 2033
este un first-person shooter dezvoltat de 4A Games, care va fi lansat pentru PC si Xbox 360. Jocul va fi distribuit de THQ si va fi disponibil incepand cu anul 2010. Realizat dupa romanul cu acelasi nume, scris de Dmitry Glukhovsky, Metro 2033 ne va introduce intr-o lume sumbra, la 20 de ani dupa ce lumea a fost distrusa de un accident atomic. Majoritatea supravietuitorilor se aflau in metrou, acesta fiind si refugiul pe care l-au ales pentru a-si continua viata.

Jocul are loc in subteranul orasului Moscova, fiecare statie de metrou fiind transformata intr-un mic orasel, oamenii incercand sa supravietuiasca prin cresterea porcilor si cultivarea ciupercilor.

Metro 2
		<!-- ... Detalii... »
Vizualizari: 836 | Data: 2009-10-30 | Rating: 3.0/1


Art of Murder: Hunt for the Puppeteer este un joc de aventura, dezvoltat de City Interactive, si reprezinta sequel-ul jocului Art of Murder: FBI Confidential. Hunt for the Puppeteer este un clasic point & click game, avand in rolul principal o tanara agenta FBI, numita Nicole Bonnet.

Jucatorii vor trebui sa investigheze o serie de crime, toate avand o semnatura bizara: langa fiecare victima este lasata o papusa din secolul 17. Aventura-i va purta pe jucatori prin locuri precum New Orleans (SUA), Paris, Marsilia, zone din Spania si chiar insorita Havana.

Art of Murder: Hunt for the Puppeteer a fost lansat la inceputul anului 2009 si a fost catalogat de PEGi cu atributul + ... Detalii... »
Vizualizari: 850 | Data: 2009-10-30 | Rating: 0.0/0

« 1 2